Het Mooiste Servies
Veel plezier met kleurrijke en unieke serviesstijlen

Veel plezier met kleurrijke en unieke serviesstijlen

Geplaatst door 26-12-2022 16:28 door Ferry Muts

Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende stijlen en ontwerpen van servies verkrijgbaar dat het moeilijk kan zijn om een set te kiezen die past bij je persoonlijke stijl en inrichting. Maar met kleurrijke en unieke serviesontwerpen kun je iets vinden dat karakter en plezier toevoegt aan je tafelschikking.

Een van de grootste trends in servies op dit moment is het gebruik van felle en levendige kleuren om het decor interessanter te maken. Of je nu kiest voor een pastellook of voor fellere juweeltinten, deze stukken voegen direct een gevoel van plezier en persoonlijkheid toe aan elke maaltijd. Dit kan door servies te kiezen met levendige bloemmotieven, heldere geometrische vormen of gedurfde ontwerpen.

Een andere populaire trend is te kiezen voor unieke en interessante vormen voor je servies. Door stukken in unieke vormen te kiezen, zoals kopjes met visvormige handvatten of bestek dat op kleine dieren lijkt, kun je een opvallend tafellaken creëren. Je kunt nog een stap verder gaan door eigenzinnige stukken op te nemen, zoals slabestek met grappige figuurtjes of nieuw bestek.

Voor een echt unieke uitstraling kun je ook kiezen voor ambachtelijk gemaakt servies. Deze stukken zijn vaak gemaakt van verschillende materialen, van hout tot metaal en keramiek, waardoor ze uniek zijn. Of wees brutaal en combineer contrasterende materialen voor een opvallende look.

Wat voor stijl je ook zoekt, maak plezier met je servies en wees niet bang om iets te proberen dat buiten je comfortzone valt. Met zoveel interessante en kleurrijke ontwerpen kun je een indruk achterlaten met je tafelschikking. Laat je inspireren en zoek iets dat je stijl laat zien en vooral veel plezier met het proces!