Het Mooiste Servies
Creatieve manieren om serviesgoed cadeau te geven

Creatieve manieren om serviesgoed cadeau te geven

Geplaatst door 02-05-2023 11:16 door Sophie Jacobiatus

Heb je een origineel en creatief cadeau nodig voor een speciale gelegenheid zoals een bruiloft, housewarming, bruidsborrel of verjaardag? Servies is een prachtig cadeau-idee, maar het zo geven kan een beetje te praktisch of te verwacht lijken. Om je cadeau extra bijzonder te maken, probeer je een van deze creatieve en leuke manieren om serviesgoed cadeau te geven.

Een manier om servies te geven is om het als onderdeel van een cadeaumand te geven, met theedoeken en andere keukenaccessoires of -artikelen. Je kunt ook een mand met een thema maken, zoals een mand met mokken, maatlepels, houten spatels en een receptendoos. Of je kunt een mand met picknick-thema maken met borden, glazen, servetten en zelfs een picknickmand. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een andere manier om serviesgoed cadeau te geven is om het te geven als onderdeel van een speciale dinerervaring. Stel een themadiner samen, zoals een etnische maaltijd, compleet met het juiste servies. Of je geeft een compleet servies cadeau. Als je niet de hele set wilt geven, kun je specifieke stukken uitzoeken, zoals een enkel bord, schaal of beker. Je zou ook creatief kunnen worden en je eigen servies kunnen ontwerpen.

Als je een cadeau wilt geven dat meer ervaringsgericht is dan fysiek, zou je een servies cadeaubon kunnen samenstellen. Je kunt hierbij creatief te werk gaan door een bon te maken die een uniek bord of schaal bevat, samen met een bon voor een kookles of een diner voor twee in een restaurant. Dit type cadeau zal zeker gewaardeerd worden.

Tot slot, als je op zoek bent naar iets echt unieks, zou je een pottenbakker een op maat gemaakt servies voor de ontvanger kunnen laten maken. Dit zal zeker een onvergetelijk cadeau zijn en een geweldige gespreksstarter bij toekomstige maaltijden.

Servies is een klassiek geschenk, maar met creativiteit en bedachtzaamheid kan het zoveel meer zijn. Geef een servies cadeau dat zeker gekoesterd zal worden door een van deze creatieve ideeën te proberen.