Het Mooiste Servies
De nieuwste trends in serviesgoed Serviesgoed

De nieuwste trends in serviesgoed Serviesgoed

Geplaatst door 21-03-2023 10:40 door Rianne Wesselink

De wereld van serviesgoed en tafelgerei is altijd in beweging om de laatste trends en innovaties bij te houden. Van luxe collecties tot budgetvriendelijke sets, er zijn verschillende trends op de markt. Of je nu een uitgebreide maaltijd bereidt voor een speciale gelegenheid of een voorraad aanlegt voor dagelijks gebruik, met deze ideeën kun je je keuken bijwerken met moderne maar tijdloze borden, mokken en keukengerei.

Een van de trends op elke tafel op dit moment zijn natuurlijke materialen. Of het nu bamboe, spaanhout of zelfs terracotta is, deze aardetinten en eenvoudige vormen geven je ruimte een pure en rustgevende sfeer. Deze look is zowel geschikt voor informele als formele diners en werkt vooral goed met witte borden, waardoor je wat geld bespaart doordat die stukken een basis vormen om de hele tafel samen te binden.

Als je meer van felle, levendige kleuren houdt, zijn er genoeg manieren om je keuken aan te kleden met een geheel eigen flair. Veelkleurige collecties die onderling uitwisselbaar zijn en zelfs mismatches van complementaire tinten eisen de aandacht op. Er is voor elk wat wils, van azuurblauw en amethist tot koraal, mint en lavendel.

Een andere trend die de laatste tijd op keukentafels te zien is, is de monochrome stijl. Met één enkele kleur van begin tot eind omvat deze look alles, van borden tot bestek en zelfs keukengerei. Het is een geweldige manier om een moderne, stijlvolle sfeer te creëren die in elk huis opvalt.

Tot slot wint het veelzijdige melamine steeds meer terrein in de wereld van het serviesgoed. Dit duurzame en gemakkelijk te onderhouden materiaal is perfect voor kinderen die misschien niet zo voorzichtig zijn met fijn porselein. Bovendien is het verrassend stijlvol en verkrijgbaar in vele chique ontwerpen.

Welke look je ook probeert te creëren als het gaat om servies en bestek, je zult zeker iets vinden dat past bij je stijl en budget. Vergeet niet te mixen en matchen om je ruimte interessant en up-to-date te houden met de laatste trends.