Het Mooiste Servies
Een schattige uitstalling van funky servies voor je keuken

Een schattige uitstalling van funky servies voor je keuken

Geplaatst door 19-04-2022 17:07 door Ferry Muts

Bij het inrichten en stylen van de keuken zien mensen vaak één belangrijk element over het hoofd - funky en uniek servies. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar het kan je ruimte echt tot leven brengen. Van kleurrijke schalen en kommen tot levendig bestek, een scala aan schattig servies kan je keuken direct veranderen in iets moois en uitnodigends.

Voor degenen die een statement willen maken met hun keuken is een geweldige manier om dit te doen de wereld van funky servies te verkennen. Of je nu hoopt op een vintage vibe of iets moderners, er is voor elk wat wils. Probeer kleurrijke borden van steengoed of ongepast keramiek voor een vintage-geïnspireerde keuken. Helder en glanzend bestek kan een geweldige manier zijn om een vleugje persoonlijkheid toe te voegen - probeer roestvrijstalen stukken met een uniek ontwerp. Ga voor een eigentijdse stijl met minimalistische geometrische stukken in monochrome kleuren, of ga voor een selectie van mismatched kommen en borden in heldere kleuren.

Servies kan ook een geweldige manier zijn om de andere kleuren en elementen van je keuken bij elkaar te brengen. Als je een minimalistisch keukenontwerp hebt met veel moderne kleuren en texturen, probeer dan eens een set zwart-witte borden met gouden accenten. Dit kan een vleugje verfijning en elegantie toevoegen waardoor je keuken er geweldig uitziet. Voor een eclectische en bohemien-geïnspireerde keuken kies je leuke en levendige stukken, zoals gedurfde patronen en texturen, in borden, kommen en kopjes. Mix en match kleuren voor een opvallende weergave die zowel mooi als leuk is.

Nee, voor welke stijl je ook gaat, er zijn veel leuke en funky stukken om uit te kiezen als het gaat om serviesgoed. Ga er dus op uit en ontdek wat er beschikbaar is - je zult zeker iets vinden dat bij je stijl en budget past. Met de juiste stukken maak je in een handomdraai een schattige en uitnodigende uitstalling van funky servies voor je keuken.